UPDATE. Caz incredibil la Timişoara. O femeie a murit după ce a căzut cu tot cu balcon

De şase ani încoace, în fiecare zi, o familie din Timişoara, care locuieşte pe strada Ion Barac, din zona Iosefin, obişnuieşte să îşi bea cafeaua pe balcon.

Marţi însă s-a întâmplat nenorocirea. O bucată din balcon, pe care stătea, pe scaun, proprietara imobilului, în vârstă de 55 de ani, a căzut pur şi simplu.

CITEŞTE ŞI: Împreună de peste 50 de ani

Restul balconului, unde stătea soţul ei, a rămas intact.

Femeia a suferit răni grave, iar primul ajutor i-a fost acordat de medicul de familie, care locuieşte în zonă.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal, însă joi a decedat, medicii nemaiputând să-i salveze viaţa.

Din păcate, la Timişoara, imobilele vechi, neîntreţinute corespunzător, au ajuns să pună în pericol viaţa oamenilor.

5 Comments
Adriana 27/08/2016
Sincere condoleante familiei. Intradevar o tragedie, o moarte neasteptata. A fost o doamna deosebita si o pastram in amintire asa cum am cunoscut-o: cu zambetul pe buze, optimista, impresionata de copilasi. Odihneasca-se in pace!
rodica 26/08/2016
Intrebare: a cui era casa/apartamentul cu balconul care s-a daramat? Cine trebuia sa repare balconul? Nu cumva familia era si proprietara?
Haha 25/08/2016
Dacă știam ca găsesc comentariu tău vjwqilvnqij nici nu mai citeam articolul asta... Îți citeam direct comentariul :)) much better
damian 25/08/2016
cu virgule sau fără este o tragedie care trebuie luată in seamă
vjwqilvnqij 25/08/2016
Mai usor cu virgulele anca toma ca ai facut colectie de ele. Trei randuri de articol scris ca la ora de compunere nivel de clasa a II-a. Sugestie titlu: O femeie din Timisoara a decedat dupa ce balconul pe care se afla s-a prabusit. Sugestie text: O femeie in varsta de 55 de ani care locuia intr-unul din vechile imobile din zona Iosefin a suferit marti dimineata o tragedie. In timp ce isi savura cafeaua impreuna cu sotul ei pe loja apartamentului, o bucata din aceasta s-a desprins si a cazut in gol. Femeia se afla pe un scaun in portiunea care a cedat, restul balconului pe care se afla sotul ramanand intact. Transportata de urgenta la spitalul Municipal din Timisoara, femeia a decedat in urma ranilor grave suferite.Sotii obisnuiau sa-si bea cafeaua pe balcon in fiecare dimineata fara sa suspecteze posibilitatea ca acesta sa le puna viata in pericol. Din nefericire starea precara a multora din imobilele din zona este ignorata atat de proprietari cat si de autoritati.