Cât trebuie să plăteşti ca să îţi repari maşina pe propria RCA la una dintre cele mai mari companii de asigurări generale

Ca să îţi repari maşina pe propria RCA la una dintre cele mai mari companii de asigurări generale trebuie să scoţi din buzunar câteva sute de lei pe an.

Decontarea directă, care-i per­mi­te şoferului păgubit să-şi repare auto­tu­rismul în baza propriei poliţe auto obli­gatorii (RCA), va scoate din bu­zu­na­rele românilor câteva sute de lei pe an, conform ZF.
De exemplu, Omniasig, a doua cea mai mare companie de asigurări ge­nerale după primele subscrise anul trecut, ofertează clauza de decontare directă la un tarif de 170 de lei pe an în cazul autoturismelor, potrivit ofertei transmise de Omniasig brokerului de asigurare Safety Broker.

Pentru auto­turismele electrice clauza de decontare di­rectă costă mai puţin, respectiv 140 de lei pe an.
Preţul creşte însă odată cu creş­terea capacităţii cilindrice a auto­ve­hiculului şi ajunge la 920 de lei pe an pen­tru un autotractor. Cel mai puţin pentru decontarea directă vor plăti pro­prietarii de motociclete, ATV-uri, res­pectiv 50 de lei pe an.

Pe de altă parte, pro­prietarii de scutere şi mopede vor fi ne­voiţi să scoată din buzunar 320 de lei pe an pentru clauza de decontare directă, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.