Casă cuprinsă de flăcări la Cenad

Casă cuprinsă de flăcări la Cenad

Casă cuprinsă de flăcări la Cenad

Luni, 20 noiembrie, la ora 1:58, Pompierii timişeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Cenad.

A fost alertată Secția de Pompieri Sânnicolau Mare și la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. În sprijin au acționat pompierii voluntari ai comunelor Cenad și Dudeștii Vechi.

Casă cuprinsă de flăcări la Cenad

„La sosirea echipelor de intervenție s-a constatat că incendiul a izbucnit la nivelul unei anexe, extinzându-se la casa cu mansardă. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp din anexă și 300 mp la nivelul locuinței. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier, bunuri electrice și electrocasnice depozitate la mansardă, acoperișul pe structură din lemn și învelitoare din tablă.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Pompierii au reușit salvarea parterului locuinței și doi porci din gospodărie. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit, la nivelul anexei care adăpostea camera tehnică”, a transmis ISU Timiş.

CITEŞTE ŞI: Ne mai mirăm de ce se petrec atâtea tragedii pe şosele? Şofer beat pe autostradă, în Timiş

Foto: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *