Căruţaşii din Moşniţa, luaţi la ochi încă de la plecarea spre Timişoara

carutasi timisoara

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână mai mulți căruțași au fost depistați în zona străzii Grigore Alexandrescu din Timişoara circulând fără a avea autorizație, mai recent alte patru persoane care conduceau vehicule cu tracțiune animală au fost depistate pe străzile Sirius, Calea Urseni, Martir Angela Sava și Electronicii.

Toți provin din localitatea Moșnița Veche, după cum anunţă Poliţia Locală Timişoara. Cei în cauză au fost sancționați cu câte 300 de lei, conform HCL 251/2002.

La începutul acestui an a fost semnat un protocol de colaborare între Poliția Locală Timișoara și Primăria comunei Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către prima dintre instituţii a camerelor video amplasate pe raza localității, în scopul depistării persoanelor care se deplasează cu căruțele spre Timișoara sau abandonează deșeuri pe raza municipiului.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie, deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale”, se specifică într-un comunicat al instituţiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *