Percheziții la traficanții de droguri

Zeci de persoane au fost duse, miercuri, la audieri, în urma unor percheziții ce au avut loc în municipiul Hunedoara.

Acțiunea polițiștilor de la combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT au descins la traficanții de droguri. 65 de persoane au fost conduse la audieri.

CITEȘTE ȘI: O școală de elită din Timișoara rămâne fără director. Unul dintre cei mai cunsocuți dascăli din oraș se pensionează

10 dintre acestea sunt bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara, au efectuat 10 percheziţii la locuinţele unor tineri din Hunedoara.

Dosarul vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”În urma perchezițiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive, ce urmează a fi expertizate.

Din cercetări, a rezultat că o parte dintre cei vizaţi, ar fi vândut stradal, în special în municipiile Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice – la preţuri de aproximativ 50 de lei/plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane”, se arată în comunicatul SCCO Hunedoara.

65 de persoane au fost conduse la sediul Biroului Teritorial Hunedoara al D.I.I.C.O.T., în vederea audierii şi a luării unor măsuri legale. În activități au fost angrenați și jandarmi, conform gddhd.ro.

0 Comments

No Comment.