Carnagiu pe un drum naţional. Patru persoane au murit pe loc, alte trei au fost rănite. A fost activat planul roşu de intervenţie

O tragedie a avut loc marţi seară, pe DN 2, între Focşani şi Adjud. Patru persoane au murit, iar alte trei sunt rănite grav după ce un microbuz şi un autocamion s-au ciocnit. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Microbuzul întâlnise un echipaj de poliție în trafic cu 1,5 km înaintea locului impactului, iar în 2 km urma să întâlnească un alt echipaj de poliție.

Accidentul a avut loc pe Drumul European 85 (DN 2) Focşani – Adjud, în dreptul localităţii Rugineşti, între un microbuz şi un autotren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, şoferului microbuzului cu 8+1 locuri, care se deplasa dinspre Bacău spre Galaţi, ar fi adormit la volan, a intrat pe contransens şi a lovit frontal un camion de transport marfă. În microbuz se aflau şapte muncitori şi şoferul.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite în urma impactului, potrivit primelor date.

Circulaţia rutieră pe DE85 Focşani – Adjud este întreruptă la kilometrul 224 din cauza accidentului.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Vrancea acționează pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a doi dintre accidentați, a declarat locotenent Paul Bîndar de la ISU Vrancea.

ISU Vrancea a activat planul roșu de intervenție.

În prezent, polițiștii efectuează în prezent măsurători pentru a stabili cauzele accidentului.

roamaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns