Când să fii tânăr înseamnă să fii optimist… Ce se întâmplă într-o comună din Timiş

sanmihaiu roman 3

În materie de utilități, cele trei localități aparținătoare de comuna periurbană Sânmihaiu Român se află în diferite situații. Dacă la Utvin, de exemplu, canalizarea este funcțională, în centrul de comună rețeaua se găsește în faza recepției finale, autoritățile sperând ca aceasta să se facă în două săptămâni, după care sistemul să devină funcțional. Serviciul de apă-canal este încredințat operatorului general Aquatim.

Pentru Sânmihaiu German, primăria își dorește ca, pentru înființarea rețelei de canalizare, să atragă o finanțare europeană. Un proiect pentru extinderea acestei rețele la Sânmihaiu Român și Utvin și pentru alimentare cu apă la Sânmihaiu German este depus în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Citeşte şi: O timişeancă de 19 ani munceşte pe brânci şi are deja propria exploataţie zootehnică

De altfel, viceprimarul Sorin Voin spunea că problemele edilitare sunt principalul motiv pentru care cetățenii din comună calcă pragul primăriei. Tot el declara că, înainte de a se putea vedea ceva concret pe teren, e nevoie de proiecte, de finanțări, fără de care aceste nevoi reale ale comunității nu pot fi rezolvate. În toate însă e necesar timp, chiar dacă așteptarea pune, de multe ori, răbdarea la încercare.

Citeşte şi: Într-o comună din Timiș, elixirul tinereții curge la robinet! Oameni din toate aşezările din jur, până la granița cu Serbia, vin în localitatea timișeană pentru a lua lichid miraculos

Să fii tânăr înseamnă însă să fii optimist. Cum vicele este și una și alta, ne-a spus că în următorii trei există mari șanse ca să se schimbe lucrurile în bine în materie de drumuri și de utilități.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Când să fii tânăr înseamnă să fii optimist… Ce se întâmplă într-o comună din Timiş

  1. ….in urmatorii trei, ce? Ani? Ca sin contextul dumneavoastra de jurnalist nu reiese nimic…Si cu propaganda si pupincurism, nu se rezolva nimic. A fost Bara inainte..acum e babalaul asta de primar si cu asa zisul vice. Mai lasa-ti-o moarta ca pestele de la cap se impute.

  2. Mai usor cu propaganda fratilor, locuiesc la 300m de Primarie si utilitati ioc (nici apa, nici canal si nici gaz)…despre ce vorbim? Ah ca Ionut(vicele) e tanar si optimist…da, asta e adevarat!

  3. Un articol care nu spune nimic! In urmatorii trei (ani) sunt sanse?? :)) Acesta e subiectul articolului? Vai si amar de „jurnalistul” care a scris si in acelasi timp de primaria Sanmihaiu Roman!

  4. Bună seara,eu locuiesc în Sanmihaiul Roman pe o strada care nu exista la primărie,dar taxe plătesc.Apa,canal,gaze nici nu se mai pune problema.Tovarasu’ primar tot înainte….

Lasă un răspuns