Când edilii nu-s acasă, șoarecii fac legea într-o primărie din Timiş

cenei 1

În comuna Cenei, tocmai s-a încheiat campania antirabie. În acest context, localnicii au fost atenționați să nu-și lase animalele pe străzi, nesupravegheate, existând riscul să fie mușcate de vulpile purtătoare de virusul care declanșează boala.

primaria-cenei
Totodată, posesorii de câini au fost sfătuiți să-și plimbe patrupedele doar în lesă și doar cu botniță, nu după tipicul de la oraș, ci pentru că așa scrie la carte, date fiind circumstanțele. Nu știm dacă s-a conformat sau nu cineva, dar pentru că autoritățile nu au raportat cazuri de îmbolnăviri, putem concluziona că totul s-a încheiat cu bine.

Nu la fel de bine stau însă lucrurile la primărie, unde se desfășoară o altă campanie. Se pare că, de ceva timp, cum edilii sunt adesea plecați cu diverse treburi pe la Timișoara, pe sediul primăriei au pus stăpânire… șoriceii.

Se plimbă rozătoarele dintr-o parte în alta atât de confortabil, ca niște șefi încrezători, fără a fi intimidate de măsurile pe care unii angajați au încercat să le întreprindă pentru prinderea lor.

Mai mult, se pare că micuțele patrupede s-au obișnuit chiar și cu vajnicul câine de pază al instituției care, deși nu are o statură impresionantă, latră mânios la musafirii nepoftiți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *