Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2018 – Alexandru Krepelka a devenit campion naţional!

Alexandru Krepelka 5

La Rânca a avut loc, în weekend-ul trecut, etapa cu numărul şase a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Pilotul timişorean Alexandru Krepelka, aflat la volanul unei Honda Civic, s-a prezentat foarte bine, reuşind să se impună la clasa N1, iar cu cele 30 de puncte acumulate în judeţul Gorj a cucerit pentru prima dată în carieră titlul de campion al României în puternica întrecere pe patru roţi organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv!

Deşi mai sunt de disputat două etape, cele 157 de puncte strânse până în prezent îi permit să abordeze mai relaxat finalul de campionat.

Următorul clasat la N1 este un alt sportiv de la CS Krepelka Motorsport. Ionuţ Moisii (Citroen Saxo) a încheiat pe locul al doilea la „Cupa Gorjului – Acasă la Brâncuşi” şi are acum 106 puncte. La Rânca, el a prins şi podiumul clasei debutanţilor, unde a obţinut al treilea cel mai bun timp.

Adrian Măduţă (Peugeot 306), legitimat la rândul său la CS Krepelka Motorsport, a fost al doilea la H3, acelaşi rezultat obţinându-l la Diesel.

Aşadar, cinci podiumuri în etapa a şasea pentru piloţii clubului timişorean condus de Alexandru Krepelka, care au şanse mari să prindă tot atâtea clasări fruntaşe la final de sezon. Măduţă are locul al treilea asigurat la H3, unde mai poate avansa o treaptă dacă va străluci în ultimele două etape. La clasa Diesel, el păstrează şanse la primul loc!

„Mă aşteptam la o luptă strânsă, dar iată că am devenit campion naţional cu două etape înainte de final. Sunt bucuros şi mult mai relaxat, am scăpat de un mare stres. În acest moment, clubul nostru are asigurate cinci podiumuri şi un titlu de campion naţional. Anul trecut am lucrat foarte mult la maşină, iar rezultatul obţinut (n.r. – locul al treilea în clasamentul general) a fost acceptabil. În 2018 am cules adevăratele roade ale muncii de anul trecut, am făcut doar mici retuşuri la maşină. Le mulţumim partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Leonard Hantig, Cristian Rus şi Ion Tusan pentru susţinerea proiectelor sportive pe care le derulăm”, ne-a declarat Alexandru Krepelka. La Rânca, el şi colegii săi au fost susţinuţi de Dan Lazăr şi Ion Tusan, doi dintre partenerii clubului Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns