Campanie fără precedent a mămicilor din Timişoara

donare sange 2

Asociaţia ”Academia Mămicilor din Timișoara” – Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte, inițiază o campanie lunară de donare de sânge.

Acțiunea face parte din proiectul ”Implică -te şi schimbă destine”, care îi are ca beneficiari pe copiii internați la Spitalul ”Louis Țurcanu” Timișoara.

În acest sens, alături de Asociația Școala Mamei Junior și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (Strada Martir Marius Ciopec nr. 1 ), ”Academia Mămicilor din Timișoara” invită concitadinii marți, 20 martie, să ofere 450 de mililitri de sânge pentru micuții suferinzi de boli hemato-oncologice.

”Dorim ca în această lună, să reuşim să aducem speranţă în viaţa mamelor care au copiii internaţi în spital şi au nevoie de sânge. Majoritatea pacienților, în momentul în care primesc diagnosticul de cancer, se gândesc involuntar la cât mai au de trăit.

Sângele nostru se reface în 12 săptămâni, visele noastre merg mai departe, viața noastră, alături de cei dragi curge normal, dar pentru copiii bolnavi şi părinţii lor, fiecare zi e o luptă și totuși, să știți că știu și să zâmbească.

Vă aşteptăm să aducem speranţă şi să schimbăm destine. Pentru a nu se aștepta mult, vă rugăm să vizitați site-ul academiamamicilor.com şi să completați formularul de înscriere”, au transmis voluntarii asociației.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *