Campania de donații „Tu poți renunța?” merge mai departe cu sprijinul timișorenilor

Campania de donații „Tu poți renunța?” merge mai departe cu sprijinul timișorenilor

Campania de donații „Tu poți renunța?” merge mai departe cu sprijinul timișorenilor.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara organizează, pentru al patrulea an consecutiv, o nouă ediție a campaniei de donații „Tu poți renunța?”, în perioada sezonului rece.

CITEȘTE ȘI: Ceaţă densă pe mai multe drumuri din vestul țării. Vizibilitate sub 50 de metri în unele locuri

Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, o pereche de pantofi sau o haină groasă pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!.

Toate donațiile vor fi oferite oamenilor fără adăpost, familiilor nevoiașe, persoanelor vârstnice singure și fără ajutor.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, dar și alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic, între orele 08.00 – 16.00, pe str. Plavoșin, nr. 21, (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *