Salvat în ultima clipă! Doi polițiști au tăiat funia unui bărbat care voia să se spânzure

Întâmplare șocantă! Doi polițiști au tăiat funia unui bărbat care voia să se spânzure

Doi polițiști au reușit să taie funia cu care un bărbat din județul Alba încerca să se spânzure. Bărbat era pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de inconștiență.

Polițiștii din Galda de Jos au fost sesizați, vineri după-amiază, de către o femeie de 59 de ani, din Cricău, despre faptul că soțul ei vrea să-și pună capăt zilelor și amenință că se spânzură.

În câteva minute, la fața locului, s-au deplasat polițiștii care au constat că, într-o anexă a imobilului, bărbatul, de 63 de ani, se afla pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de relativă inconștiență.

CITEȘTE ȘI: Bărbat dispărut în Timiș, căutat de zeci de pompieri cu autospeciale, bărci cu motor, ATV, baloane de iluminat și cameră de termoviziune

„Fără a sta pe gânduri, în câteva secunde, l-au imobilizat și i-au tăiat funia. Până la sosirea echipajului medical specializat, cei doi polițiști i-au acordat primul ajutor, acesta revenindu-și la starea de conștiență. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea unor investigații medicale de specialitate”, precizează Poliția Alba.

Este vorba despre agent-șef principal Neagu Gabriel și agent Vulturar Alexandru, conform Mediafax.

Foto: alba24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *