Camp de baschet la Timişoara

MP Sport, în colaborare cu SCM Timișoara, organizează o nouă ediție a Skills Development Camp.

Evenimentul sportiv se va desfășura în perioada 19-24 iulie, în cadrul complexului sportiv „Banu Sport”, situat lângă stadionul „Dan Păltinișanu”.

Această tabără sportivă de vară se adresează copiilor și sportivilor din categoriile de vârstă U18-U15 și U14-U10 care doresc să își perfecționeze jocul de baschet.

Echipa tehnică îi are în componență pe Dragan Petricevic (director tehnic), Radenko Toroman (coordonator/antrenor), Sergiu Pașca, Alexandru Miron, Aref Kaed-Bey, Petru Czmor, Diana Lupu (antrenori) și Paul Miron (specialist în nutriție).

Camp-ul se va desfășura cu respectarea regulilor de distanțare fizică.

Vor fi grupe de câte 12 jucători, triajul epidemiologic va fi realizat la intrarea în sala de antrenament, purtarea măștii va fi obligatorie înainte și după antrenament, în timpul pauzelor de hidratare va fi respectată o distanțare fizică de doi metri, mâinile vor fi dezinfectate la intrarea și la ieșirea din sală, va fi realizată dezinfecția mingilor după folosirea acestora, iar în timpul antrenamentelor fiecare jucător va avea propria minge.

Jucătorii vor avea zece antrenamente, vor beneficia de concursuri de aruncări și îndemânare cu premii, li se vor face fișe de evaluare, fiecare participant va primi un echipament de baschet cu sigla campului, un hanorac cu sigla camp-ului și un tricou de la partenerul Bearstyle.

Totodată, în cadrul Skills Development Camp 2021 vor fi organizate un clinic pentru antrenori și un work-shop cu specialiști în nutriție.

Pentru înscriere și alte detalii, cei interesaţi pot accesa următorul link: https://mpsport.ro/mp-sport-skills-development-camp-2021/?fbclid=IwAR3MI5uzwItVA6Rl8kKAmfMeQJcm7tTMBTaOv4falL3LYPcSn1LmbjM3GdQ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns