„Căline, nu am uitat ce ai făcut astă-toamnă!”

dobra 8

Alegerile din 26 mai au gravitat în jurul lui Liviu Dragnea. Numele său a generat un val de emoţie negativă în rândul electoratului, care a votat forţele politice poziţionate împotriva preşedintelui PSD.

CITEȘTE ȘI: Bate vânt de rocadă pe lista PSD la europarlamentare. Maria Grapini s-ar putea retrage

Nu au contat măsurile economice, programul de guvernare, notorietatea candidaţilor opoziţiei sau proiectele acestora, pentru că „Daddy” a fost vectorul principal al acestor alegeri, desfăşurate, după cum s-a văzut, după principiul „cine e cu Dragnea şi cine e împotriva lui”.


liviu dragnea irina tanase nunta olgutaCITEȘTE ȘI: ”Irina nu e cu Dragnea. E departe”

 


Această temă este valabilă şi în interiorul PSD, unde au existat grupări care au atenţionat şi chiar au acţionat împotriva pericolului care decurge din menţinerea lui Liviu Dragnea în fruntea partidului, reprimate, însă, destul de agresiv.

Dacă ne întoarcem în timp, ne amintim că în urmă cu opt luni, a fost declanşată o operaţiune de îndepărtare a lui Dragnea de la şefia partidului, la care a aderat şi PSD Timiş.

Mişcarea a eşuat şi datorită faptului că „Daddy” i-a momit cu favoruri pe unii dintre rebeli, care au întors foaia în momentul votului.

Cei care au rămas demni au avut de suferit, într-o mai mare sau mai mică măsură. Printre cei care s-au poziţionat împotriva lui Dragnea s-a numărat şi Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş, care a fost unul dintre cei opt votanţi anti-Dragnea la celebrul Cex din 21 septembrie 2018.

Decizia sa a fost urmarea mandatului dat de filiala timişeană, care s-a exprimat masiv în favoarea îndepărtării lui Dragnea.

Ca şi alţi rebeli, şi Dobra a avut de suferit: au fost anulate, iniţial, alegerile în PSD Timiş, apoi Dragnea a insistat pentru amânarea acestora, pentru ca după organizarea scrutinului intern din 1 martie, „Dady” să-i transmită un mesaj de forţă lui Dobra, din care reieşea clar că se află pe lista neagră şi că nu a uitat ce a făcut astă-toamnă.
abonament renasterea banateana
Aşa s-a explicat şi ignoranrea filialei timişene de către Dragnea în timpul campaniei electorale, mesajul find acelaşi: „Căline, nu am uitat ce ai făcut astă-toamnă!”.

Să nu uităm acest detaliu…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “„Căline, nu am uitat ce ai făcut astă-toamnă!”

 1. Nu ne mai aburiti!

  Toti papagalii care acum se vaita de ce nu au facut aceste declaratii la timpul lor!???
  Dupa razboi multi… viteji!!

  Si nu ne mai tot spuneti de rahatul de program de guvernare care este doar o inselatorie!!
  Si nici nu mai trambitati maretele masuri economice, ca oamenii simt in buzunarele lor efectul: s-au scumpit toate produsele cu 10-30%, ceapa chiar cu 300% (ani la rand ceapa costa 1.80-2.50lei/kg, acum este 6-7.00), apa-canalul au crescut deja cu 25%, enel ne-a anuntat ca majoreaza cu 23%, etc; pensiile vor creste cu 15% cand paguba din scumpiri va fi de 3-5 ori mai mare!!

  Investitii ioc, drumuri ioc, spiatle ioc, doar un nesimtit aparat birocratic platit NEPERMIS de gras si format din NULITATI angajate pe PCR!!
  Deci, LASATI-NE!!!

 2. Daca asa e, sa vedem ce va face Dobra si CJT pentru Timisoara si judetul Timis de azi inainte. Mai vorbim la anul!

 3. Ce mai e ditamai dizidentul dar nu numai el ci si grundeanu și mateo si simona tj si ala de la jocuri de noroc corman si toti sau chinuit si tot asa greuceanu de tot adica din niste nimeni au prins ciolanu dizidentei hai intoarceti armele la victoras cu voi in frunce cu jiva , cherciu si altii de bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *