Bate vânt de rocadă pe lista PSD la europarlamentare. Maria Grapini s-ar putea retrage

În discuțiile neoficiale din PSD s-a avansat un scenariu de lucru după scorul neașteptat de la alegerile europarlamentare.

CITEȘTE ȘI: Cu sinceritate şi tot atâta nostalgie

O parte din primii 7 candidați de pe lista PSD la europarlamentare ar putea să se retragă pentru a face loc următorilor clasați.

Când au întocmit lista pentru Parlamentul European, social-democrații au mizat pe 12-15 locuri eligibile, iar în urma scorului de la europarlamentare PSD va avea 7-8 mandate.

CITEȘTE ȘI: Condamnarea lui Liviu Dragnea în presa străină: „Cel mai puternic om din România, trimis la închisoare”

În acest context, în partid se vehiculează o posibilă retragere de pe listă a lui Chris Terhes (locul 4), Maria Grapini (locul 6) și Tudor Ciuhodaru (locul 7). Chris Terhes și Maria Grapini sunt candidați ‘de import’ via PNȚCD, respectiv PPU-SL, iar lui Ciuhodaru i se reproșează în partid faptul că nu s-ar fi implicat suficient în campanie.


CITEȘTE ȘI: ”Irina nu e cu Dragnea. E departe”

 


S-a discutat în PSD ca o eventuală rocadă să fie discutată în ședința CEX PSD de la ora 18.00.

Dacă scenariul discutat în PSD va deveni realitate, vor urca în Parlamentul European candidații Dragoș Benea (liderul PSD Bacău), Victor Negrescu (consilier onorific al premierului) și Andi Cristea (europarlamentar), posibil și Natalia Intotero (deputat, fost ministru) dacă la redistribuire PSD va obține 8 mandate.

Înainte de alegerile europarlamentare, fostul lider PSD Liviu Dragnea anunțase în partid despre o posibilă retragere de pe listă a 3 candidați, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Bate vânt de rocadă pe lista PSD la europarlamentare. Maria Grapini s-ar putea retrage

  1. Greu de crezut ca o asemenea „personalitate” se retrage singura. Probabil ca nu mai e Dragnea sa o sustina, noii barosani PSD au alte preferinte.

  2. Dupa mintea lor de bibilica luau toate mandatele cu netoti de tipul tanda, grapinosa, plumbosa, predicatorus, etc!

    Doar ca si-au luat-o in freza rau de tot!!
    Si trendul este bun. In jos!!

Lasă un răspuns