Călin Dobra, alături de Sorin Grindeanu

Călin Dobra, preşedintele executiv al PSD Timiş, a declarat că nu comentează decizia Comitetului Executiv al PSD, însă îl susţine pe Sorin Grindeanu şi programul de guvernare.

„Nu comentez deciziiile luate de Comitetul Executiv Naţional, deoarece nu sunt membru al acestui organism şi nici nu am participat la discuţii. Premierul Sorin Grindeanu, care este şi preşedintele PSD Timiş, beneficiază de sprijinul tuturor membrilor, deoarece împreună ne-am luat anumite angajamente în faţa cetăţenilor care ne-au dat votul lor de încredere. Eu pledez pentru stabilitate şi unitate deoarece avem datoria să nu înşelăm aşteptările oamenilor”, a declarat Călin Dobra.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Călin Dobra, alături de Sorin Grindeanu

  1. De la Timisoara…pentru toata tara!
    Oamenii tineri cu coloana vertebrala ca Grindeanu, Chirica si altii ca ei trebuiesc sustinuti si incurajati sa continue lupta cu clicalui Dragnea si toti cei de teapa lor! Cum sa lasi sa conduca tara niste impostori…niste hoti dovediti…niste invartiti care nu s-au dat in laturi de la nimic in a prospera. Niste parveniti ca dracnea, firea, olguta, carmen, codrin stefanescu si multi..multi alti pitecantropi de teapa lor astia trebuiesc ejectati din pozitiile in care s-au cooctat.
    Am votat PSD tocmai pentru infuzia de tineret care aparuse, pe care acum gasca din jurul lui dracnea vrea sa-i exileze, sa-i dea afara.
    Cu asa ceva nu sunt de acord si refuz sa cred ca in tara Romaneasca mai poate fi condusa de HOTI.

Lasă un răspuns