Calificare ratată sub panou >> Dinamo Bucureşti – SCM Timişoara 96-83

Vladan Vukosavljevici baschet

Avantajul de 11 puncte luat în meciul desfăşurat săptămâna trecută la sala „Constantin Jude” s-a dovedit a fi insuficient pentru ca SCM Timişoara să avanseze la turneul final al Cupei României de baschet masculin.

Returul a fost mai dificil decât s-au aşteptat suporterii echipei alb-violete, Dinamo impunându-se în această seară cu 96-83 la capătul unui joc pe care l-a controlat în totalitate.

Trupa lui Cristian Bota s-a aflat la conducere doar în debutul întâlnirii din capitală: 2-0 (coşul a fost marcat de Vladan Vukosavljevici).

De o jumătate de sfert au avut nevoie gazdele pentru a egala situaţia la general: 15-4. Cea mai mare diferenţă a fost de 20 de lungimi în favoarea alb-roşilor şi s-a consemnat la 86-66.

Doar în ultima perioadă de joc timişorenii s-au ridicat la un nivel bun. Nu au reuşit să preia conducerea, însă au redus din diferenţă suficient cât să obţină „biletul” pentru Final Four.

În revenirea lor au contat mult aruncările de trei puncte semnate de Sherwood Brown, Nikola Pesakovici şi Vladan Vukosavljevici. Dar când mai erau trei secunde din timpul regulamentar iar tabela indica scorul de 94-83, Milos Komatina a comis un fault sub panoul advers, aducându-l la linia de „libere” pe Justin Baker, care a închis conturile: 96-83.

Dinamo, echipă care evoluează în grupa galbenă a Ligii Naţionale de baschet masculin, pătrunde aşadar în careul de aşi al Cupei României, unde se aflau deja BC CSU Sibiu şi CSM Oradea. A patra echipă calificată se decide la această oră în partida dintre BCMU FC Argeş Piteşti şi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Marcatorii grupării de pe Bega în partida din sala „Dinamo” au fost Vladan Vukosavljevici (26p), Marko Stojadinovic (14p), Sherwood Brown (11p), Nikola Pesakovici (9p), Brandon Randolph (9p), Octavian Popa Calotă (8p), Dragoş Diculescu (2p), Milos Komatina (2p) şi Cătălin Baciu (2p).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *