Câine împuşcat în cap, în apropierea casei proprietarilor

caine impuscat

Un cetăţean acuză că Rocky, câinele său în vârstă de 3 ani, a căzut pradă vânătorilor care s-au apropiat nepermis de zona locuită a aşezării.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în satul Avram Iancu, judeţul Bihor, potrivit publicaţiei Bihoreanul.

Bărbatul susţine că patrupedul a fost împuşcat în cap la circa 100 de metri de casa sa, pe un teren privat. Cine a făcut barbaria, proprietarul câinelui nu ştie, dar se întreabă cum ar fi fost dacă glonţul ar fi lovit o persoană.

Rocky era un metis tânăr, care în luna mai ar fi împlinit 3 ani. Avea blana albă de la bot până în vârful cozii şi, spune stăpânul său, era un câine foarte jucăuş. „Dacă l-aţi fi chemat la dumneavoastră, şi fără să vă cunoască, vă lingea mâna. Era foarte jucăuş, lipicios şi cuminte”, spune Daniel Dobra, proprietarul căţelului.

Bărbatul locuieşte acum în Belgia şi, pentru că stă în chirie într-un apartament mic, l-a lăsat pe Rocky, dar şi o altă căţea, în grija mamei lui, care stă la marginea satului Avram Iancu. „Mama avea mare grijă de ei, îi ţinea în casă. Rocky era vaccinat, deparazitat, totul era în regulă”, spune Daniel.

Sâmbătă, în jurul orei 15, mama bărbatului i-a lăsat pe câini liberi în curte, aşa cum obişnuia să facă zilnic. O oră mai târziu, fratele lui Daniel a auzit nişte împuşcături şi a mers să caute animalele. L-a găsit pe Rocky împuşcat în cap, la circa 100 de metri distanţă de casă. „Casa noastră e la marginea satului şi avem şi teren agricol, neîmprejmuit. Câinele era mort acolo, pe teren, împuşcat în cap, lângă un sac cu ceva piei de animal”, spune stăpânul lui Rocky.

Continuarea pe eBihoreanul.ro
Foto: eBihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *