Ca să-şi rezolve problemele, un primar timişean trimite oamenii la fete

darova 6

Ca să-şi rezolve problemele, un primar timişean trimite oamenii la fete… Mai mulţi locuitori ai unei comune s-au deplasat, marţi, la Prefectura Judeţului Timiş, unde au purtat discuţii cu Eva Andreaş, reprezentantul guvernului în teritoriu.

Oamenii din Darova sunt nemulţumiţi din cauză că lu pot intra în posesia titlurilor de proprietate, acuzând primăria de interese obscure. „Primăria nu mai este a oamenilor, s-a privatizat”, susţine Nicolae Costândana, fost primar şi membru al grupului care a descins la prefectură.

Un alt cetăţean se plângea că este purtat pe drumuri de la începutul anului, ba la prefectură, ba la „Cadastru”, ba la primărie: „Domnul primar ne trimite tot timpul la fete”, spunea omul, referindu-se la personalul feminin din prefectură, care se ocupă de astfel de documente.

O altă persoană, Florentin Indru, acuză primăria că i-a dat un alt teren decât cel care trebuia, în suprafaţă de patru hectare, în timp ce proprietatea sa a fost acordată unei firme private. În final, oamenilor li s-a promis că doamna prefect va face o deplasare la faţa locului, pentru a se convinge cum stau lucrurile şi a debloca situaţia.

Pe de altă parte, Sorin Tilihoi, primarul comunei Darova, admite că există astfel de probleme, însă ele se datorează tocmai fostului primar: „Da, sunt probleme, dar ele au fost generate de domnul Costândana. Chiar mă bucur că vine doamna prefect, pentru că o să vadă cum s-au produs încurcăturile şi cine e de vină”.

Oricum, cel puţin până la deplasarea Evei Andreaş la Darova, localnicii nemulţumiţi nu vor mai merge la fete.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns