Ca să scape de hoți, locuitorii unui cartier din Timișoara fac noaptea pe detectivii

Disperați din cauza numărului mare de furturi din locuințe, dar și pentru că autorii nu sunt prinși, câțiva locuitori dintr-un cartier al Timișoarei s-au mobilizat și au decis să fie… polițiști de ocazie.

Pentru a-i prinde pe hoți în flagrant, mai mulți tineri din Ghiroda Nouă au început să patruleze noaptea pe străzile din cartier și, de câteva ori, acțiunile lor au avut randamentul scontat.

Observând persoane necunoscute în preajma locuințelor, tinerii sunau la 112, iar la scurt timp, în locul indicat, își făceau apariția și oamenii legii. Uneori, ”detectivilor de ocazie” li se dădeau chiar indicații precise, și anume, să se ascundă în șanțuri, pentru a nu fi observați de infractori, până la sosirea echipajului de poliție.

Unii dintre hoți au fost prinși cu ajutorul acelor tineri curajoși, iar astfel de acțiuni au fost, nu de puține ori, presărate și cu peripeții.

”La vederea oamenilor legii, hoții încercau să scape, fiecare cum putea. Unii chiar s-au aruncat în Bega, sperând, probabil, că polițiștii nu știu să înoate”, a povestit președintele de cartier, Petru Traiconi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Ca să scape de hoți, locuitorii unui cartier din Timișoara fac noaptea pe detectivii

  1. Daca oamenii au ajuns sa faca pe politistii,inseamna ca nu se simt in siguranta si ca politistii sunt ineficienti.

Lasă un răspuns