Unii cu „marineii”, alţii cu… „dorineii”

Mişcarea Populară (MP) Timiş începe să se semene a organizaţie care se pregăteşte de alegeri. După ce revolta internă se pare că a fost înăbuşită, iar unii rebeli ar reveni la matcă (potrivit declaraţiei preşedintei Roxana Iliescu), lidera MP Timiş a făcut o afirmație interesantă, care anunţă strategia filialei în negocierile de la Consiliul Judeţean Timiş: „Vom discuta cu persoane, nu cu partide!”.

Întorcându-ne la persoane, timişenii lui Băsescu au făcut două achiziţii care ar putea face dintr-un plan foarte ingenios gândit pentru alegeri: Dorin Cândea şi Sorin Cociobea, ambii trecuţi şi prin alte partide, cu experienţa unor campanii.

Dacă de Cândea s-a tot vorbit în ultima vreme, Cociobea este un fost consilier judeţean PSD, provenit însă din fostul PDL. Asemenea multor tineri, el nu este chiar de capul lui în politică, fiind cunoscut faptul că Sorin Cociobea nu bea nici cafeaua până nu-l întreabă pe consilierul judeţean PSD, ex PDL, Dorin Cutu câte linguriţe de zahăr să pună!

Avem, aşadar, un binom al „dorineilor” din MP Timiş, care completează, în aceeaşi notă amuzantă, trinomul „marineilor” din PNL Timiş (Marian Vasile, Marilen Pirtea şi Marin Popescu).

Urmează să mai găsească şi PSD Timiş un „sorinel”, pentru a întregi acest tablou politic absolut fermecător.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Unii cu „marineii”, alţii cu… „dorineii”

  1. De rahat partidul asta al Hotzului national Basescu! ANRP, restituiri, bani negri, Udrea, Basescu…coordonatele pe care merg cei de la PMP.

Lasă un răspuns