”Bursa de Merit Mai Mult” pentru tinerii din mediile defavorizate

”Bursa de Merit Mai Mult” pentru tinerii din mediile defavorizate

”Bursa de Merit Mai Mult” pentru tinerii din mediile defavorizate

Tinerii români sunt cei mai săraci din Uniunea Europeană, țara noastră fiind pe ultimul loc în acest top, întrecută chiar și de Bulgaria, atrag atenția reprezentanții World Vision România.

Mai multe personalități publice din România printre care Oana Pellea, Feli, Ana Maria Popescu (Brânză), Călin Goia, Chef Florin Dumitrescu și Andi Vasluianu s-au alăturat campaniei derulate de Kiss FM şi World Vision România – ”Bursa de Merit Mai Mult” – , care îşi propune ca în următoarele două luni să identifice peste 20 de tineri care vor primi burse în valoare totală de 200.000 de lei pentru ca aceștia să-și acopere nevoile educaționale și de studii.

CITEȘTE ȘI: Universitatea Politehnica Timișoara, încărcată cu trofee la Salonul Pro Invent de la Cluj-Napoca

Tinerii talentați sau cu performanțe deosebite, care provin din medii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani, pot beneficia de aceste burse, înscrierea putând fi făcută de un părinte, tutore, prieten sau profesor pe site-ul campaniei: https://www.kissfm.ro/bursademeritmaimult.

Prin bursa oferită în cadrul campaniei, tinerii își pot asigura nevoile care țin de visurile lor, precum cursuri, materiale, instrumente etc. În paralel, aceștia vor beneficia și de sesiuni de mentorat pentru finalizarea studiilor.

Timp de o lună, vor fi acordate burse în fiecare săptămână acelor tineri care sunt înscriși în program și care demonstrează că au visul, rezultatele și energia necesară pentru a-l duce la îndeplinire.

Aplicațiile tinerilor vor fi analizate de către un grup de specialiști, din care fac parte și reprezentanți ai World Vision România, organizație care luptă pentru un viitor mai bun pentru copiii României.

Ulterior, programul se continuă pe termen lung cu sesiuni de mentorat și consiliere vocațională pentru fiecare elev în parte, astfel încât să își ducă la îndeplinire visul.

Conform datelor World Vision România, un sfert dintre adolescenţii din mediul rural nu și-au descoperit încă nicio pasiune, 4 din 10 copii nu participă la nicio activitate extrașcolară, iar 73% dintre copiii de gimnaziu nu au mers niciodată într-o tabără.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *