Bulevardul Sudului va avea patru benzi

Pentru a evita contradicțiile care se ivesc, deseori, între proiectant și executant, Primăria Timișoara va scoate la licitație, în măsura posibilităților, proiectarea și execuția lucrărilor „la pachet”.

CITEȘTE ȘI: Coșmar pentru un tânăr student după ce a apelat la o prostituată de lux

„Avem în vedere lărgirea la patru benzi a Bulevardul Sudului, pe porțiunea de la Mareșal Constantin Prezan până la Liviu Rebreanu.

În planurile noastre viitoare se află extinderea Bulevardului Sudului și dincolo de Rebreanu, pe traseul demult stabilit.

CITEȘTE ȘI: Un fost consilier județean și secretar de stat a murit la 37 de ani, într-un spital din Timișoara

Astfel, în spatele bisericii neoprotestante se face o deviere la dreapta, iar apoi pe strada Cerna, pe lângă fosta linie de cale ferată uzinală. Este adevărat că, la un moment dat, apare un blocaj, dar cred că se va putea realiza o conexiune cu strada Pestalozzi.

Lărgirea este necesară, pentru că, mai ales dimineața, se dovedește clar că două benzi pe Bulevardul Sudului sunt insuficiente, multă populație fiind concentrată în această zonă a orașului”, a declarat, ieri, primarul Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Imagini cumplite în Italia. Un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, maşina lor e un morman de fiare

Valoarea estimată a lucrărilor în urma cărora una dintre principalele artere din sudul Timișoarei va deveni mai confortabilă pentru șoferi se ridică la 10 milioane de lei fără TVA.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *