Brigada condusă de arădeanul Hațegan, în centrul unui scandal fără precedent, cauzat de Sebastian Colțescu

ovidiu hategan 1

Meciul de aseară, dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir, arbitrat de o brigadă condusă de arădeanul Ovidiu Hațegan, a fost întrerupt în minutul 16, la scorul de 0-0, din cauza unor remarci rasiste din partea celui de-al patrulea oficial, Sebastian Colţescu.

Staff-ul campioanei Turciei şi jucătorii acesteia, urmaţi de cei ai echipei gazdă au luat decizia de a părăsi terenul după eliminarea antrenorului secund al formaţiei din Istanbul, fostul atacant camerunez Pierre Webo, acuzând afirmaţii rasiste din partea arbitrului de rezervă.

Colţescu i-a cerut lui Haţegan să intervină pentru a-l calma pe Webo, care a fost prea vehement la o decizie a arbitrului de centru și l-a identificat pe fostul internațional camerunez cu termenul de ”tipul negru”, iar Haţegan i-a arătat cartonaşul roşu acestuia.

Momentul a degenerat rapid și după mai multe minute de discuții, cele două echipe au părăsit terenul, iar turcii nu au mai vrut să joace. Astfel, partida se va disputa, în această seară, de la ora 19:55, cu o brigadă de arbitraj diferită.

În celălalt meci al grupei, RB Leipzig a trecut cu 3-2 de Manchester United și și-a asigurat calificarea în optimile de finală, în vreme ce gruparea engleză va continua în Europa League.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Brigada condusă de arădeanul Hațegan, în centrul unui scandal fără precedent, cauzat de Sebastian Colțescu

  1. Tuşierul român,

    NU are vină şi nici nu cred că „a jignit un african de pe banca turcească”; sunt sigur că de acolo veneau jignirile, indiferent cu câtă pasiune presa românească(adevărul,etc) îi caută omului acasă nod în papura trecutului. Africanul trebuie dat în judecată care crede că pote schimba „limbile materne ale naţiunilor” doar că joacă în Europa din mila indigenilor.M-aş fi aşteptat la mai multă solidaritate cu echipa noastră de albitrii, care au condus excelent meciul până la „cavalcada unui negru depăşit de situaţie”, amin.

  2. de ce nu spuneti ca, un otoman de pe banca lor ne-a facut pe toti tigani; ”eu cand spun ca sunt romani,inteleg ca, sunt tigani”

  3. Detaliul care a trecut neobservat » Ce se aude pe înregistrare în momentul scandalului de la PSG – Basaksehir: „În țara mea, românii sunt țigani”

Lasă un răspuns