Comercianții din Piața Iosefin se întorc în interiorul spațiului comercial. În Badea Cârțan, vânzătorii mai rămân în căsuțe

piata badea cartan 1

Comercianții de carne și lactate din Piața Badea Cârțan rămân în căsuțele amenajate după închiderea piețelor, chiar dacă Guvernul a revenit asupra deciziei, permițând deschiderea piețelor și în interior.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că mai trebuie rezolvate câteva probleme legate de acces, în fosta Piață de Fân.

“Am avut o discuție cu directorul Piețelor. El a dispus că, în Piața Iosefin, comercianții vor fi relocați în interior, cu o serie de măsuri de siguranță suplimentare, așa cum sunt stabilite în Hotărârea de Guvern. În Piața Badea Cârțan, Societatea Comercială Piețe S.A. a decis ca comercianții rămân momentan în aceste căsuțe. Mai sunt câteva probleme de trafic acolo pe care am rugat să le clarifice și sper să se întâmple asta”, a spus Dominic Fritz.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Comercianții din Piața Iosefin se întorc în interiorul spațiului comercial. În Badea Cârțan, vânzătorii mai rămân în căsuțe

  1. Domnule primar, dar cu pietele Flavia si Mehala cum ramane? Sunt piete deschise, oamenii poarta masti, cu ce sunt mai periculoase decat mijloacele de transport in comun sau supermarketurile din oras?

Lasă un răspuns