Bravo lui! Un indian, absolvent al UMF Timişoara, director de spital în Banat

Singh Bhupinder

Începând cu această săptămână, noul director medical al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş este indianul Singh Bhupinder. În urma concursului susţinut, acesta a obţinut media 9,91.

Născut şi crescut în India, Bhupinder, în vârstă de 39 de ani, este medic specialist în microchirurgie plastică şi reparatorie şi profesează în spitalul din Caransebeş din anul 2014.

Absolvent al Facultăţii de Medicină Timişoara, cu rezidenţiat la „Casa Austria”, a ajuns la Caransebeş în urma unui post scos la concurs, scrie argument-cs.ro.

Foto: adevarul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Bravo lui! Un indian, absolvent al UMF Timişoara, director de spital în Banat

  1. Am văzut foarte mulți, indieni, la Casa Austria ! Nu toți sunt ,,făcuți” pt. medicină … M-a anesteziat, unul, de-am urcat pe pereți !!!

  2. @Livia – dragutzo, de unde stii ca e un om deosebit, pentru ca e medic, sau pentru ca e indian sau pentru ca e director? Il cunosti personal, sau de unde vine aceeasta afirmatie? Intreb si eu, asa…

  3. Este un profesionist,nu va mai dati cu parerea dacă nu il cunoașteți!A venit la Caransebes ca si medic,dacă ă fost bun ă ajuns director,cinste lui si felicitari❤

    1. Hai să fim serioși! Nimeni, dar absolut nimeni, nu mai ajunge în ziua de azi director de spital pe baza faptului că e profesionist! Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească este aceea de a fi susținut de partidul de guvernământ, recte P.S.D.! Restul e doar praf în ochii celor care nu cunosc cu adevărat situația! Prietenii știu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *