Boris Johnson: „Rusia plănuieşte cel mai mare război din Europa de după 1945”

Boris Johnson: „Rusia plănuieşte cel mai mare război din Europa de după 1945”

Într-un interviu dat publicităţii de BBC, Boris Johnson susţine că există semnale clare ale unui război planificat de Rusia. Dacă previziunile premierului britanic se vor adeveri, în Europa va fi din nou război după 77 de ani.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a susţinut în cadrul unui interviu acordat BBC că Rusia ar plănui un război, după 77 de ani de pace pe continentul european.

„Dovezile sugerează că Rusia plănuieşte cel mai mare război din Europa de după 1945. Toate semnele sunt că planul a început deja în anumite privinţe”, a declarat Boris Johnson.

Serviciile de informaţii au dezvăluit că Rusia intenţionează să lanseze o invazie care va încercui capitala Ucrainei, Kiev, conform celor prezentate de Johnson în interviul cu Sophie Raworth de la BBC.

„Oamenii trebuie să înţeleagă costul absolut pe care îl poate presupune viaţa umană”, a mai spus Johnson.

CITEȘTE ȘI: Lovitură de teatru într-o comună de lângă Timișoara!

Cele mai recente estimări ale guvernului american sugerează că numărul trupelor ruse staţionate acum de-a lungul graniţei cu Ucraina, atât în Rusia, cât şi în Belarus, este între 169.000 şi 190.000 de soldaţi.

(sursa: Mediafax)

Foto: SparkChronicles


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Boris Johnson: „Rusia plănuieşte cel mai mare război din Europa de după 1945”

  1. Nu trebuie băgați în seamă toți psihopații. Ne ajung cei care propovăduiesc covidul. Poate-i luați acestui individ un interviu și-l întrebați ce caută trupele engleze în Bosnia-Herțegovina. Că niciunde nu e vanzoleala fără americani și englezi.

  2. Nu trebuia sa intre Russia in Ucraina in 15 februarie? Sau in 16 cum a spus Biden? Nato cauta cu orice pret sa faca sa iasa un razboi. Daca reusesc, Europa va fi cea care va avea cel mai mul de suferit, in special Romania si Polonia. Nu cred ca trebuie explicat de ce.

Lasă un răspuns