„Bombă” pentru sănătatea consumatorilor timișeni

"Bombă" pentru sănătatea consumatorilor timișeni

„Bombă” pentru sănătatea consumatorilor timișeni

Restaurantul „Bistro 700” din Timișoara a fost închis de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor, în urma unui control care a scos în evidență grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

„Au fost identificate produse, materii prime, lipsite în totalitate de elemente de identificare/ caracterizare necesare stabilirii conformității acestora: orez fiert, paste depozitate în frigider, produse găsite ce nu erau păstrate pe masa caldă la.temperatura de 60 de grade Celsius.

Întreg spațiul nu era igienizat corespunzător, vesela și aparatura prezentând urme întărite de resturi alimentare și grăsime.

La data și ora controlul nu s-a putut prezenta acordul de funcționare emis de Primărie.

Nu exista meniul extins cu valori nutriționale, respectiv alergeni și mențiunea ,,produs din produs congelat,l”, a precizat comisar-șef Mihai Alin Gubandru.

CITEȘTE ȘI: Primarul Fritz se laudă cu evenimente organizate de CJ Timiș, după ce a refuzat colaborarea pe programul TM 2023

Au foat date două avertismente și două amenzi contravenționale în cuantum de 10.000 lei.

Totodată, comisarii de la Protecția Consumatorilor au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea neregulilor și oprirea definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *