Bolizi parcați neregulamentar în Timişoara. Ce au păţit şoferii

tramvai blocat 2

Într-o singură zi polițiștii locali timișoreni au aplicat 31 de sancțiuni șoferilor care au parcat pe pistele detinate bicicliștilor. În cazul a 14 conducători auto procesele-verbale s-au încheiat la fața locului. De asemenea, un autovehicul staționat pe pista de biciclete de pe str. Gheorghe Lazăr a fost ridicat împreună cu lucrătorii SDM.

Cele mai multe constatări au avut loc pe pistele pentru biciclete de pe străzile Paris, Gh. Lazăr, Eroii de la Tisa, Sf. Ioan și Republicii. Amenzile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare.

parcare 5

Nu doar pistele pentru biciclete sunt blocate de bolizi, ci și liniile de tramvai. Zilele trecute, un autoturism era parcat lângă stația SPTP Transilvania, de pe str. Ana Ipătescu, astfel încât bloca deplasarea tramvaiului. Polițiștii locali au identificat conducătorul auto, l-au sancționat, iar accesul mijlocului de transport a fost deblocat.

”Asemenea aspecte sunt frecvent întâlnite, fiind constatate în special situații în care conducătorii auto blochează chiar și stațiile mijloacelor de transport în comun, iar călătorii sunt nevoiți să se dea jos în stradă din tramvaie, troleibuze sau autobuze, punându-şi astfel viaţa în pericol. De la începutul lunii martie au fost constatate 68 de cazuri de acest gen, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale”, au transmis reprezentanții instituției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *