Bogdan Nanu, directorul Colterm, s-a autosuspendat din PLUS Timiş

bogdan nanu plus

Bogdan Nanu, noul director general al Colterm, care are în spate o condamnare pentru inginerii financiare, s-a adresat Biroului Electoral Judeţean Timiş, căruia i-a adus la cunoştinţă decizia de a se autosuspenda din calitatea de membru PLUS.

Vă reamintim că, după dezvăluirile făcute de „Renaşterea bănăţeană”, privind numirea de către primarul Dominic Fritz în funcţia de director general al Colterm al lui Bogdan Nanu, care are în spate o condamnare pentru inginerii financiare, unul dintre fondatorii PLUS Timiş, Radu Vlădescu, a reacţionat prompt şi a solicitat suspendarea lui Nanu din calitatea de membru al PLUS.

Adresa către BEJ Timiş a fost redactată, pare-se, în mare grabă, fiind plină de greşeli…

„Catre Bej Timis.

Prin prezenta va rog sa luati act de autosuspendarea mea din calitatea mea de membru PLUS pana la finalizarea analizei interne privind persoana mea in imaginea aparitei in presa a informatiilor referitoare la trecutul persoanei mele.

În urmă cu peste 20 de ani, când aveam 24 de ani, am avut prea devreme o funcție de conducere unde am făcut greșeli manageriale, din naivitate, lipsă de experiență și, poate și din aroganță juvenilă. Am plătit și financiar și în fața legii, și am învățat din această experiență. Înțeleg de ce acest episod din trecutul meu stârnește dezamăgire și îmi pare nespus de rău.

Deși nu mă definește ca om și ca profesionist, cred că lecția învățată la început de drum m-a ajutat să urmăresc cu mai mare determinare și pasiune activitatea mea profesională de 17 ani, în consultanță și managementul financiar.

CITEŞTE ŞI: Un șofer de 37 de ani a făcut infarct la volan și a provocat un accident în lanț, la Timișoara

Obiectivul meu principal ca director general este acela de a implementa concordatul preventiv, singura soluție viabilă capabilă să scoată COLTERM din pericolul de insolvență.

M-am implicat pentru că am convingerea că pot să ajut Colterm iar acest lucru o va dovedi doar timpul.
Nu fac parte din nici un grup de interese și nu urmăresc altceva decât misiunea care mi-a fost încredințată, aceea de redresare a companiei de termoficare timișorene.

Precizez ca la momentul numirii mele la Colterm, informațiile dezvăluite de presa nu au fost cunoscute de facturii implicați in numire si nici de conducerea PLUS Timis”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Bogdan Nanu, directorul Colterm, s-a autosuspendat din PLUS Timiş

  1. Demisia urgent de la Colterm … Primarul Fritz partas la numirea unui condamnat penal in functie publica importanta pentru ceratenii Timisoarei.. Fara penali in functii publice… Ce s-a ales de acest de mers also USR ? Minciuni pentru fraieri…

  2. Dupa 20 de ani de la comiterea faptei exista institutia „reabilitarii” care curata cazierul! Dar sunt destule persoane care ocupa functii publice si au cazierul patat!

  3. Fiecare om trebuie sa aiba a doua sansa in viata. A gresit -a platit pt aceasta nesabuinta -si mai departe are posibilitatea sa arate ce poate.
    Pentru un lucru care s a intimplat acum 20 ani trebuie sa fie inca o data rastingnit?
    Suntem prea duri si prea neiertatori cu el . Nu e vorba de iertarea crestineasca ci de mentalitatea romaneasca . Are nevoie de inca o șansă si trebuie acordata. Si vom vedea ca e un om exceptional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *