Blocuri ANL pentru medici și profesori într-un oraș din vestul țării. Lucrările vor fi gata până în decembrie

Ridicarea a două noi blocuri pe strada Țesători din Lugoj, prin programul ANL, este aproape finalizată.

Constructorii au reușit să monteze ansamblul de trei etaje la ambele unități locative, ce au în componență câte două scări, fiecare.

În total sunt prevăzute câte 60 de apartamente cu două camere. Spațiile de locuit sunt destinate tinerilor și familiilor tinere de până în 35 de ani. “Lucrările la cele două blocuri ANL, din cartierul Țesători sunt destul de avansate.

Partea principală de structură și apartamentare este în cea mai mare parte terminată. Urmează să fie montat acoperișul la ambele blocuri, realizată anveloparea termică exterioară și apoi va fi demarată etapa de finisare a interioarelor”, a comunicat Primăria Lugoj.

Finalizarea completă a lucrărilor, începute anul trecut, este așteptată spre sfârșitul lui 2019. Autoritățile locale au anunțat că luna trecută au avut o nouă serie de discuții cu cei de la ANL, pentru începerea construirii unui alt bloc cu 30 de apartamente, promis pentru tinerii specialiști, din domeniul medical și învățământ.

Sarcina Primăriei Lugoj este să transmită către ANL, în următoarele săptămâni, ultimele solicitări privind documentația necesară demarării proiectului.

radioresita.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *