A început Embargo Fest în localitatea timișeană în care trăiește cea mai mare comunitate de bulgari din țară

Distracția a început la Embargo Fest la Dudeștii Vechi, localitatea din Timiș unde trăiește cea mai mare comunitate de bulgari din România.

Timp de patru zile, în comuna aflată la doar 10 kilometri de granița cu Serbia și la 15 kilometri de cea cu Ungaria, au loc evenimente culturale, concerte şi un festin culinar. Iubitorii de muzică pot alege între concertele susținute, anul acesta, pe cele trei scene Main Stage, Green Stage, Electric Base, fiind invitați 50 de artişti din România, Ungaria, Bulgaria și mai ales din Serbia. Cea de-a doua ediție a Embargo Fest mai aduce ca noutăți implicarea minorității maghiare și o zi în plus de festival.

Seara de joi i-a adus în fața publicului primii artiști invitați la Embargo Fest, Vizi, RUA, Sarmalele Reci, Petra Mayer și Zbogom Brus Li.

Festivalul este și o sărbătoare culinară, cu produse autohtone româneşti, dar şi cu produse tradiţionale sârbeşti, ungurești și bulgărești. Astfel, pe lângă concerte au loc proiecții de film, spectacole de teatru, dansuri tradiționale, ateliere de pictură, activități sportive, party-uri cu muzică electronică. La intrarea în festival este amenajat un mic târg cu produse tradiționale de la producători locali.

Organizatorii pun la dispoziție autocare care vor pleca din Timișoara tur – retur. La Embargo Fest se mai poate ajunge și cu trenul din Timișoara și Arad sau cu mașina, localitatea aflându-se la o ora distanță de cele două orașe. Pentru cei care doresc să îşi aducă cortul sau rulota, organizatorii au pus la dispoziţie zone de camping gratuit.

radiotimisoara.ro

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns