Bizon în trafic! Poliţia, absentă la apel

Zeci de minute a stat blocată, luni după-amiază, o arteră rutieră cu sens unic din Timişoara, după ce şoferul unui SUV înmatriculat în Tulcea a parcat anapoda, iar poliţia locală şi-a dovedit încă o dată ineficienţa. S-a întâmplat pe strada Moţilor, din zona Sinaia.

Cel puţin unul dintre conducătorii auto care nu au reuşit să se strecoare – pentru că era imposibil – între maşina de teren neagră şi autoturismul cu număr de Arad, parcat pe partea dreaptă a carosabilului, în rând cu alte automobile, a telefonat la Poliţia Locală Timişoara, solicitând intervenţia unui echipaj.

Omul a avut răbdare mai bine de 20 de minute să aştepte ca agenţii comunitari să ajungă la faţa locului şi, însoţiţi de „bravii” angajaţi ai Timpark – care altfel dau amenzi şi blochează roţi cât ai clipi – , să elibereze drumul. În zadar…

bizon-timisoara

Şoferul, la fel ca şi alţi câţiva, a fost nevoit să se declare învins de lipsa de operativitate şi interes a celor plătiţi din banii timişorenilor, tocmai pentru a fi în slujba lor.

Culmea tupeului: „M-au sunat după circa o oră şi jumătate ca să mă întrebe dacă mai sunt acolo, pentru că ei au ajuns…”, a povestit timişoreanul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Bizon în trafic! Poliţia, absentă la apel

  1. SUBSCRIU cu POPESCU GHEORGHE. Un MILITIAN de la Circulatie, dupa ce a dat DOVADA CRASA de NESIMTIRE m-a intrebat anul asta daca poarta uniforma degeaba … I-am raspuns ca DA, FIRESTE! Nu-i asa Cosmine …

Lasă un răspuns