Bilete online la Teatrul „Merlin”

Consiliul Județean Timiș a introdus implementarea unui serviciu care stă la dispoziția publicului și prin care vine în întâmpinarea dorințelor spectatorilor.

Deschiderea stagiunii 2018/2019 de la Teatrul Pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timișoara coincide cu punerea în funcțiune a unui nou serviciu de vânzare a biletelor – sistemul de vânzare online.

CITEȘTE ȘI: Cine este noul iubit al timișorencei Brigitte Sfăt. Tânărul ar urma să deschidă o afacere în Dubai

„Consiliul Județean Timiș sprijină activitatea tuturor instituțiilor de cultură pe care le are în subordine. Un exemplu în acest sens este și acest nou sistem de vânzare de bilete online.

Pentru susținerea acestui proiect, CJT asigură o subvenție de un leu/bilet, astfel încât prețul biletelor să nu se majoreze și va asigura fondurile necesare pentru eventuale îmbunătățiri ale dotărilor de la teatru”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal: Șofer găsit decedat, sub un utilaj forestier răsturnat pe un drum din vestul țării

Serviciul este deja activ, iar toți cei care doresc să achiziționeze bilete online o pot face accesând site-ul: https://www.bilete.ro/.

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara va deschide stagiunea 2018/2019 în 16 septembrie, cu noul spectacol „Cartea cu Apolodor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns