Benzinăria amendată cu 50.000 de lei, la Timișoara, a oprit activitatea

Benzinăria amendată cu 50.000 de lei, la Timișoara, a oprit activitatea

Benzinăria amendată cu 50.000 de lei, la Timișoara, a oprit activitatea

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de miercuri – 29 noiembrie, verificări la o stație de carburanți, pentru a stabili dacă se respectă măsură impusă în urma controlului din data de 23 noiembrie.

Potrivit Direcției Poliției Locale Timișoara, „polițiștii locali au constatat că pe Strada Romulus nr. 54 funcționează stația Peco aparținând SC Baril Forte SRL, care desfășoară activitatea de comerț cu amănuntul în magazin specializat al combustibililor pentru autovehicule, conform Cod CAEN 4730, fără să fi obținut acte de reglementare obligatorii pentru activitatea desfășurată, respectiv Autorizația de Mediu.

CITEȘTE ȘI: Eșec lamentabil al megaproiectului de pe Cetății: tramvaiul nu are loc printre stâlpii de linie

În data de 27.11.2023, s-a prezentat la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara reprezentantul legal al societății cu documentele solicitate la data controlului, iar pentru aspectul constatat societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 50.000 lei și s-a dispus ca măsură complementară interzicerea funcționării în vederea respectării articolului 14 din OUG 195/2005 privind protecția mediului”.

La verificările de astăzi s-a constatat că societatea a sistat activitatea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *