BB Cream – produs revoluționar în domeniul cosmetic

BB Cream - produs revoluționar în domeniul cosmetic

BB Cream-ul este atât de popular încât înlocuiește treptat fondul de ten tradițional. Cum a cucerit acest produs decorativ inimile femeilor din întreaga lume și cum să alegi remediul potrivit tipului tău de piele?

De fapt, prima versiune a BB cream-ului a apărut în Germania la începutul anului 1968. Dermatologul Christina Schrammek a căutat un remediu eficient pentru mascarea pielii, împotriva cicatricilor, după o intervenție plastică. Iar după aproape 30 de ani, cercetătorii coreeni au îmbunătățit formula produsului, declanșând o adevărată revoluție în lumea frumuseții. Ca mai apoi să apăra diverse versiuni europene de branduri populare, cu ar fi Vipera.

BB cream – proprietăți și beneficii

BB cream modern este un produs multifuncțional care combină proprietățile decorative ale unui fond de ten și beneficiile unui remediu de îngrijire. Compoziția sa inovatoare maschează instantaneu toate imperfecțiunile pielii, uniformizează tonul și lasă un aspect radiant. În calitate de produs de îngrijire, asigură un efect nutritiv, hidratează și calmează inflamațiile. Vindecă rănile mici, netezește ridurile și are proprietăți antioxidante. Adesea, BB cream-ul se axează pe o proprietate principală, cum ar fi hidratarea sau matifierea pielii. Dar spectrul de acțiune al fiecăruia, de regulă, este foarte larg.

BB Cream hidratant

Coreenii știu că hidratarea temeinică a pielii este cheia tinereții și prospețimii sale. În compoziția acestora, veți găsi cele mai populare ingrediente care luptă eficient cu deshidratarea pielii: acid hialuronic, colagen, factor natural de hidratare (NMF).

BB Cream matifiant

Această opțiune funcționează perfect pentru tenul gras sau mixt. BB Cream-ul matifiant reglează glandele sebacee, previne strălucirea uleioasă și combate apariția imperfecțiunilor.

BB Cream anti-îmbătrânire

Conține componente care măresc fermitatea și elasticitatea pielii, netezesc ridurile mici și, de asemenea, previn procesele oxidative și protejează epiderma de deshidratare și fotoîmbătrânire.

Secretul popularității BB cream-ul se află în formula sa: raportul dintre pigmentul colorant și componentele de îngrijire din acesta este de aproximativ 30/70 la sută. În timp ce un fond de ten convențional poate include 70 până la 90% pigment, care duce la pori înfundați și „efect de mască” pe față. Datorită conținutului ridicat de componente de îngrijire, BB cream vindecă pielea în timp ce te bucuri de un machiaj natural.

Abrevierea BB, recunoscută astăzi în întreaga lume, este descifrată în diferite moduri:

Blemish Balm – balsam pentru combaterea imperfecțiunilor;

Beauty Balm – balsam pentru frumusețe;

Blemish Base este o bază pentru corectarea imperfecțiunilor pielii.

Indiferent de producător și scop, BB cream va hidrata cu siguranță pielea. Remediul decorativ are și efect curativ – efect antiseptic, antiinflamator, regenerant.

Crema BB conține până la 50 SPF, pe când un fond de ten obișnuit – de la 0 la 30 SPF.

Nu este greu să alegi un produs potrivit- de obicei este disponibilă în doar 2 nuanțe: deschis și închis. Produsul se adaptează perfect tenului, astfel încât efectul de „mască” (care se obține adesea cu un exces de fond de ten) este exclus.

Cel mai adesea, BB cream este prezentată în doar două nuanțe.

CITEŞTE ŞI: Incredibil, dar adevărat: Muzeul de Artă Timişoara vrea să angajeze preoți, cântăreți sau polițiști la biroul de relații publice

Ai nevoie de o bază pentru BB cream?

Componentele de îngrijire din cremă nu sunt suficiente pentru pielea problematică, uscată și deshidratată, mai ales în sezonul rece. Prin urmare, BB se aplică pe o față pregătită – curățată și hidratată cu un ser sau o cremă ușoară. Nu trebuie să aplicați alte produse în conformitate cu BB. Dar poate fi o bază excelentă pentru machiajul ulterior.

Cum se aplică BB cream?

Datorită texturii sale ușoare, produsul poate fi aplicat ușor, rapid și uniform.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *