Bătrână abandonată în stradă de un taximetrist din Timişoara

clinica orl 2

Un taximetrist din Timișoara a reușit să pună o pată pe obrazul întregii bresle, ce nu poate fi scoasă cu nici o soluție. Bărbatul a fost solicitat de un brancardier de la Spitalul CFR pentru a duce acasă o femeie în vârstă de 82 de ani, ce fusese externată.

Nu se știe ce s-a întâmplat exact în taximetru, însă șoferul a decis să o abandoneze pe octogenară în fața Clinicii ORL, fără nici o explicație. I-a pus pur și simplu cele două plase – cu bunurile și cu radiografiile – pe jos și a… tulit-o.

Bătrâna a fost atât de șocată de comportamentul șoferului încât s-a pierdut complet. Șocul abandonului într-un loc pe care părea că bătrâna nu și-l mai amintește a fost atât de mare încât era cât pe ce să leșine. Femeia nu mai putea să spună unde locuiește. Ea fost ajutată de paznicul Clinicii ORL, după câteva minute revenindu-și în fire.

Culmea, bătrâna știa adresa, atât doar că a încurcat numele pieței din zona unde locuiește cu cel al străzii, iar taximetristul s-a enervat și a abandonat-o-n drum. Cu puțină răbdare și un dram de omenie, putea ieși erou din această povestire, însă a ales calea ușoară, care i-a provocat femeii un șoc puternic din care și-a revenit doar după ce a constatat că oamenii din jur mai au încă bunătate în inimă.

Femeia nu are o viață ușoară, fiind departe de cei doi copii plecați la muncă în Germania. Drama ei nu a început și nici nu se va termina odată cu încheierea zilei de ieri, însă un om care, întâmplător, a intrat în viața femeii putea măcar să-și facă meseria de… om. În cele din urmă, bătrâna a ajuns în siguranță acasă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Bătrână abandonată în stradă de un taximetrist din Timişoara

 1. Taximetristii din Timisoara sunt DE DEPEARTE cei mai imputiti taranoi. Spre deosebire de gunoaiele care fac taximetrie in orasul asta, taximetristii din Bucuresti sau Craiova sunt impecabili, nu am ce sa le reprosez, de fiecare data cand am avut de a face cu ei a fost OK. Si, inainte de orice, in Bucuresti si Craiova exista taximetre, ai taxiuri la alegere. Aici, insa, cobori din tren, treci prin tigania aia de Gara de Nord (numita cu tupeu „gara”), te imbolnavesti, inevitabil, de hepatita si, daca ai noroc prinzi unul dintre cele MAXIM 3 taxiuri care asteapta in statie. Numai daca ai noroc si numai daca „domnul” taximetrist binevoieste sa presteze serviciul, pentru ca daca distanta nu este suficient de mare, nu binevoieste. Cu alte cuvinte, treci prin tigania numita Gara de Nord si dai peste tiganii din taximetria timisoreana.

 2. Sa inteleg ca celor doi copii ai batranei le pasa de mor de mama lor, iar cei ramasi in tzara trebuie s-o ajute, s-o dragaleasca, sa-i plateasca pensia din taxele si impozitele lor…In acest timp, cei doi copii din Germania spala la fund batrani germani. Super!

  1. Ghiță moralistul care descoperă o realitate pe care o trăiesc de ani de zile, se mira de gaura din covrig 🙂
   Un om bun, cu șapte ani de-acasă nu lasa o bătrâna ieșită din spital balta pe marginea străzii.
   Dar ma rog, azi banul contează, parca lumea asta și-a pierdut rațiunea înfuga asta dementa după parale

 3. Pentru a ne putea face o parere cat mai realista, ar trebui sa aflam si versiunea taximetristului ! Ca asa e corect ! Presa (ca mai intotdeauna) publica stiri dintr-o singura sursa de informare… cine stie ce poate sa ne zica partea invinovatita ?!… Numai asa poate fi luata o judecata dreapta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *