Bătaie sângeroasă în centrul Bucureștiului. Cel puţin un mort, alte persoane au fost rănite

O bătaie sângeroasă s-a consumat în Piața Constituției, în centrul orașului București, duminică seară. Mai multe persoane s-au încăierat cu bâte și arme albe, Chiar în fața Palatului Parlamentului. Martorii spun că au auzit și împușcături. O persoană a murit, iar altele au fost rănite.

CITEȘTE ȘI: Român înjunghiat în stradă, la Budapesta. Atacatorul, tot un român, a fost prins la graniţă

Bătaia a izbucnit după ora 23.00, când zona încă era circulată. Mai multe persoane s-au atacat cu bâte și arme albe chiar în zona din fața Parlamentului României. conform observator.tv

Martorii spun că au auzit și împușcături. Unul dintre locatarii blocurilor din Piața Constituției a declarat pentru Observator că a sunat la 112 după ce a găsit pe jos cartușe și un încărcător de pistol.

Mai multe persoane au fost rănite în bătaia din centrul Bucureștiului. Un tânăr de 30 de ani, care era în stare foarte gravă, a murit ulterior. Martorii spun că bărbatul a fost împușcat în timpul încăierării.

O altă persoană, de aproximativ 20 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital. Și alți indivizi au fost însă răniți. Poliția a intervenit masiv în zonă după ce a fost alertată de 112. Numeroase mașini ale forțelor de ordine au ocupat Piața Constituției. În acel moment însă, majoritatea celor implicați în bătaie au fugit.

Polițiștii au precizat că încăierarea sângeroasă este anchetată de Serviciul Omoruri și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. De altfel, după ce zona a fost degajată, anchetatorii în combinezoane albe au putut fi văzuți cercetând locul încăierării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.