Video: Bătaie cu bâte între suporterii echipelor Dinamo și UTA, la Arad. Imaginile, surprinse de o cameră de supraveghere

Bătaie cu bâte între suporterii echipelor Dinamo și UTA, la Arad

Cu doar câteva ore înaintea meciului de Liga I între UTA Arad și Dinamo, fanii celor două formații s-au bătut pe străzile din Arad.

Gintaru Mihaela, purtător de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat, potrivit Digi Sport: „Confirm existența unui conflict spontan între suporterii lui Dinamo și UTA. Aproximativ 40 de fani arădeni s-au îndreptat către restaurantul unde se aflau dinamoviștii, iar după ce a existat inițial un conflict verbal, după a fost și unul fizic.

Totul a fost aplanat imediat de jandarmii aflați la fața locului, iar momentan se desfășoară cercetări pentru a se stabili ce măsuri pot fi luate. De asemenea, pot preciza că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, toți cei implicați nefiind vătămați”.

CITEȘTE ȘI: Atac la un sediu AUR din vestul țării: liderul partidului urma să ajungă în oraș

Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii dinamoviști și a avut loc un conflict spontan, la început verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente.

Jandarmii aflați în apropiere au intervenit și au oprit escaladarea conflictului, în acest moment fiind desfășurate cercetări pentru identificarea tutror celor implicați în acest incident.

Reprezentanții ISU Arad au venit, și ei, cu precizări: „Incidentele între cele două galerii au avut loc în două locații din municipiu, un restaurant din zona centrală și un local (bar) de pe malul Mureșului.

În prima locație menționată ar fi existat un scandal, fiind aplicate mai multe lovituri între membrii celor două galerii, în urma cărora s-au spart sticle, pahare și veselă de pe mese. A fost necesară intervenția jandarmilor Brigăzii Mobile Timișoara pentru a restabili ordinea.

Polițiștii arădeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în acest incident și tragerea la răspundere penală”.

Din informațiile Digi Sport, aproximativ 500 de suporteri ai lui Dinamo o să fie pe stadion, iar 300 dintre aceștia s-au deplasat de la București.

Ultrașii din Peluza Sud a lui Dinamo sunt recunoscuți ca fiind printre cei mai duri din țară, iar conflictele de stradă, chiar dacă puține în ultimul timp, a devenit o obișnuință pentru ei. În imaginile suprinse la un restaurant din Arad, înauntru sunt dinamoviștii, iar cei de la UTA i-au atacat pe aceștia. Sursa video: Arad24net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns