Atac la un sediu AUR din vestul țării: liderul partidului urma să ajungă în oraș

Atac la sediul liderului AUR, George Simion. Poliţia, chemată de urgenţă

Sediul partidului AUR din Bocşa a fost atacat duminică, chiar înainte ca liderul George Simion să ajungă în oraş. Atacuri cu pietre, geamuri sparte, tencuiala zburată de pe pereţi.

Poliţiştii au fost chemaţi de urgenţă şi fac verificări la faţa locului.

George Simion este aşteptat să sosească la o întâlnire cu simpatizanţii de acolo, liderul AUR fiind într-un turneu şi urmează să ajungă în mai multe oraşe din judeţul Caraş-Severin (Caransebeş, Reşiţa). Este a doua oară când sediul AUR este vandalizat, prima dată fiind în timpul alegerilor locale.

CITEȘTE ȘI: Vine primăvara? Cum arată prognoza ANM pentru a doua jumătate a lunii februarie

Referitor la această situație, reprezentanții IPJ Caraș-Severin au precizat că:

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitoare la vandalizarea sediului unui partid politic, în județul Caraș- Severin, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș- Severin este împuternicit să facă următoarele precizări:

La data de 12 august 2021, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza orașului, fără a se pătrunde în interior.

Aspectele sesizate la data de 12 august 2021 fac obiectul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ancheta fiind în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Astăzi, 13 februarie, la ora 14.02, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112 cu privire la cele semnalate anterior în spațiul public.

În prezent, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt”.

sursa foto> antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *