Un val uriaş care a lovit o plajă în timpul unui ritual a făcut 11 morţi

Un val uriaş care a lovit o plajă în timpul unui ritual a făcut 11 victime

11 oameni s-au înecat în Indonezia, după ce au fost duşi de un val înalt care a lovit pe o plajă din provincia Java de Est, plaja Payangan, districtul Jember.

În ciuda avertismentelor de a evita marea, pe plajă s-au adunat mai multe persoane, sâmbătă seara, pentru a participa la un ritual local care includea şi înot în ocean.

CITEȘTE ȘI: Video: Bătaie cu bâte între suporterii echipelor Dinamo și UTA, la Arad. Imaginile, surprinse de o cameră de supraveghere

Grupul care se adunase pe plajă era format din 24 de oameni din diferite sate. Printre cei 13 supravieţuitori se numără şi o fetiţă de 2 ani.Un rezident i-a avertizat să nu meargă la mare din cauza valurilor mari, dar au ignorat-o”, a spus şeful salvatorilor, Wayan Suyatna, explicând că 23 dintre participanţii la rituat au fost duşi de un val format brusc.

Ultima victimă a fost recuperată duminică după-amiază. Agenţia de Meteorologie a Indoneziei a avertizat asupra riscului de fenomene meteorologice extreme şi valuri înalte în mai multe regiuni, inclusiv în Java de Est.

foto: bostonglobe.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns