Bărbuţ a ratat transferul la Pandurii

Transferul lui Cristian Bărbuţ la Pandurii Târgu Jiu a căzut din motive financiare. Pandurii Târgu Jiu, echipă cu care mijlocaşul timişorean s-a pregătit în ultimele săptămâni, vrea să achite banii abia vara viitoare, variantă respinsă de ACS Poli. Bărbuţ ar putea pleca totuşi de la Timişoara, el mai având o ofertă de transfer.

„A picat înţelegerea cu Pandurii. Ei îl vor gratis acum, ne-au propus să ne dea banii abia în vara viitoare, dar noi acum avem nevoie de ei. Îl mai vrea cineva, dar nu pot spune cine”, ne-a declarat preşedintele Ioan Miculaş.

Dacă nu va reuşi să încaseze o sumă de transfer pentru Cristian Bărbuţ, ACS Poli ar putea primi bani de la FC Koln, formaţie la care tânăra speranţă Sebastian Mailat susţine, până sâmbătă, probe de joc.

Juniorul aflat şi în atenţia loturilor naţionale este plecat de şase zile în Germania, încercând să-i impresioneze pe antrenorii sectorului juvenil al grupării care a încheiat stagiunea precedentă pe locul al nouălea în Bundesliga.

Din păcate, antrenorul Ionuţ Popa nu va putea conta în prima jumătate stagională pe serviciile mijlocaşului defensiv Alin Ignea, care a semnat recent cu trupa alb-violetă. Acesta s-a accidentat la unul dintre antrenamentele efectuate zilele trecute şi este aşteptat să revină pe teren cel mai devreme la iarnă.

„Ignea a suferit o ruptură la tendonul ahilian şi va sta pe tuşă minimun şase luni. Nu renunţăm la el, îl aşteptăm să-şi revină”, ne-a mai spus preşedintele Ioan Miculaş, vorbindu-se apoi despre situaţia atacantului Pedro Henrique, care nu s-a întors încă din Brazilia: „I-am tot mutat biletul de avion, dar nu a venit şi vom face o adresă la FIFA să-l suspendăm. I-am spus că dacă nu se prezintă până luni, pe banii lui, îl vom suspenda”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns