Bărbatul care și-a ucis soția în Jimbolia, cu o lovitură de topor, o amenințase cu moartea de mai multe ori

O crimă înfiorătoare a lăsat cinci copii orfani şi a zguduit un oraş. Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece soţia, cu care era căsătorit de mai bine de 20 de ani şi care i-a adus pe lume cinci copii. Cunoscuţii femeii spun că bătăile erau la ordinea zilei şi că bărbatul chiar o ameninţase cu moartea. În ciuda abuzurilor, nici femeia, nici apropiaţii ei care ştiau ce i se întâmplă nu au făcut niciodată reclamaţie la Poliţie.

Prietena femeii: Tare mult o bătea bărbatu-so, o bătea şi i-am spus lasă-l încolo, nu mai sta cu el că uite numai tot te bate.

Vecina femeii: Nebunul ce mai face? Zic eu către ea şi ea zice tot aşa mi-o promis că mă omoară.

După o viaţă de abuzuri, femeia ajunsese să trăiască cu o spaimă cumplită: că nu mai scapă vie din mâinile soţului ei. Bărbatul obişnuia să se îmbete şi să o lovească, spun apropiaţii. Iar azi-noapte cea mai mare temere a femeii s-a adeverit: soţul ei a închis-o într-o anexă a gospodăriei, a pus mâna pe un topor şi a ucis-o. Apoi s-a spânzurat în grădină. Totul în timp ce doi dintre copiii cuplului, un adolescent de 14 ani şi un băieţel de trei ani, dormeau în casă. Credeau că mama lor este la serviciu.

Vecina femeii: El în mod sigur, așa cred, a închis ușa și n-a avut acces nimeni acolo, a făcut ce-a vrut el.

Crima înfiorătoare a fost descoperită de poliţişti. Au fost alertaţi aproape de miezul nopţii, de iubitul fetei celor doi, care a sunat la 112. Tânăra de 18 ani lucra în tura de noapte şi s-a speriat când nu i-au răspuns la telefon nici părinţii, nici fraţii.

Bogosov Gordana, purtător de cuvânt: S-a constatat că decesul victimei, o femeie în vârstă de 42 de ani, ar fi survenit ca urmare a aplicării unei lovituri cu un topor.

Tragediile de acest fel se ţin lanţ. Anul trecut, 51 de femei au fost ucise de partenerii lor. Iar poliţiştii au anchetat peste 30 de mii cazuri de violenţă asupra femeilor. Cu toate acestea, au fost emise doar 8.000 de ordine de protecţie.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns