Bărbați prinși în timp ce vindeau droguri de 32.000 de lei, în Timiș

Bărbați prinși în timp ce vindeau droguri de 32.000 de lei, în Timiș

Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, fiind acuzaţi că au comercializat peste 2 kilograme de canabis, în localităţi din judeţele Arad şi Timiş.

Potrivit unui comunicat, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus marţi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 inculpaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

Măsura a fost dispusă după ce 3 dintre inculpaţi au fost prinşi în flagrant, în judeţul Timiş, în timp ce comercializau cantitatea de 2 kilograme de canabis contra sumei de 32.000 lei, acţiune realizată împreună cu ofiţerii de poliţie din cadrul SCCO Arad.

Activitatea a fost continuată prin punerea în aplicare a şapte mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Arad şi Timiş, fiind descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării cantităţile de 168,32 grame canabis şi 50 de grame de seminţe de canabis, un cântar electronic folosit în activitatea infracţională şi suma de 1.300 lei.

În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 14 februarie – 15 martie, cei 4 inculpaţi au comercializat cantitatea totală de aproximativ 2,307 kilograme de canabis, activitate desfăşurată pe raza a două localităţi din judeţele Arad şi Timiş, precizează sursa citată.

Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a doi dintre inculpaţii cercetaţi în cauză pentru o perioadă de 30 zile. Faţă de ceilalţi doi inculpaţi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Un furnizor de energie le-a cerut clienţilor să-şi plătească în avans facturile, în caz contrar riscând rezilierea contractelor. Reacția autorităților

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul SCCO Arad, BCCO Timişoara, IPJ Arad şi jandarmilor de la IJJ Arad.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns