Bărbat reţinut pentru tâlhărie calificată, la Timişoara

Bărbat reţinut pentru tâlhărie calificată, la Timişoara

Bărbat reţinut pentru tâlhărie calificată, la Timişoara

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de 10.05.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 68 de ani, cu privire la faptul că, la data de 18.04.2024, în timp ce se îndrepta spre
domiciliul său, situat în municipiul Timișoara, s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-ar fi cunoscut din vedere și pe care a acceptat să îl primească în imobil. La scurt timp, femeia ar fi fost lovită de către bărbat cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedând-o de suma de 1.400 de lei pe care aceasta o avea în portofel.

În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, la data de 20.05.2024, au depistat și identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 60 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Lipsa igienei, o problemă continuă în industria alimentară

Suspectul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul în totalitate.

În urma administrării probatoriului în cauză, în 20 mai, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Astăzi, 21 mai, individul urmează să fie prezentat în fața magistraților, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *