Bărbat împușcat în cap, la vânătoare, în zona Remetea

Un bărbat a fost împuşcat în cap, vineri, la o partidă de vânătoare organizată în zona Remetea, județul Bihor. Potrivit primelor informaţii, victima respira încă în momentul în care partenerii săi au sunat la 112, pentru a cere ajutor. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă.

CITEȘTE ȘI: Veste rea de la meteorologi. Schimbări radicale ale vremii în zilele următoare. Prognoza meteo

„Elicopterul a pornit spre Oradea, încă nu ştim starea victimei. Ştim doar că e vorba despre un bărbat care a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare. Persoana care a sunat la 112 spunea că trăieşte şi respiră”, a declarat, pentru BIHOREANUL, şeful UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, apelul 112 a fost înregistrat la ora 13.24. „În apel se sesiza faptul că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a fost împuşcat accidental un bărbat. Victima e transportată cu elicopterul la spital”, a spus Lascău.

Politiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beius şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase se află la faţa locului, pentru cercetări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bărbat împușcat în cap, la vânătoare, în zona Remetea

  1. În Toate aceste accidente de vânătoare cei care trag cu arma îi nimeresc doar în CAP….. NU CUMVA VICTIMELE AU CEVA CU NEVESTELE TRAGATORILOR? 

Lasă un răspuns