Bărbat filmat în timp ce arunca bolovani de la etajul 8 al unui bloc

bolovani

Un bărbat din Constanţa a fost filmat în timp ce arunca bolovani pe geam, de la etajul 8 al unui bloc din cartierul Faleză Nord.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, atunci când bărbatul făcea amenajări interioare, iar pentru a scăpa de resturile de zidărie, a decis să… le arunce pe geam.

Din fericire, nicio persoană nu trecea prin zonă în momentele în care bărbatul arunca de la etajul 8 bolovani grei de câteva kilograme.

„Sene scandaloase au fost surprinse ieri după amiază în cartierul Faleză Nord, unde un individ inconștient aruncă bolovani, tocmai de la etajul 8 al unui bloc!

Omul își făcea amenajări interioare în casă și probabil i s-a părut mai comod să arunce resturile de zidărie direct pe fereastră, fără să se gândească nicio secundă la faptul că ar putea răni pe cineva. În imaginile filmate de un vecin, șocat de modul de acțiune al individului, se vede clar cum bucățile mari din beton sunt aruncate intenționat în fața imobilului, unde se adunase deja un adevărat morman.

Martorii întâmplării au sesizat polițiștii locali care l-au amendat pe individ cu suma de 400 de lei pentru aruncarea la întâmplare a deșeurilor și i-au solicitat să elibereze imediat terenul din fața blocului de resturile provenite în urma lucrărilor de construcție. Agenții verifică acum și dacă amenajările interioare se făceau cu autorizație”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *