Bărbat de 49 de ani din vestul ţării, reţinut pentru act sexual cu o minoră pe care ar fi abordat-o pe internet

tâlhărie

Un bărbat în vârstă de 49 de a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu o fată de 14 ani, pe care ar fi abordat-o pe o reţea de socializare.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis miercuri, bărbatul ar fi luat-o pe fată cu o maşină de la locuinţa bunicilor săi, din Cămăraşu, judeţul Cluj, iar rudele au alertat autorităţile, conform Mediafax.

„Luni, cel în cauză ar fi luat-o cu un autoturism pe o minoră în vârstă de 14 ani, de la locuinţa bunicilor săi, din Cămăraşu, judeţul Cluj, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autorităţile, întrucât minora nu le-ar fi spus unde pleacă şi cu cine anume. În urma identificării autoturismului cu care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră, fiind depistaţi pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreţinut relaţii sexuale”, se arată în comunicat.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 49 de ani din judeţul Bihor, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că bărbatul ar fi abordat-o pe fată pe o reţea de socializare, iar, ulterior, cei doi s-ar fi întâlnit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns