Apel la voluntariat într-o localitate din Timiş cu peisaj ca-n poveşti

pietroasa 5

Asociația „Acasă în Banat” va participa sâmbătă, 31 august, la o amplă acţiune de ecologizare şi amenajare de trasee turistice în zona Munţilor Poiana Ruscă. Acţiunea se desfăşoară la iniţiativa profesorului Iosif Martinescu din localitatea Pietroasa şi are că scop curăţarea cărărilor folosite de turişti, a izvoarelor cu apă potabilă, a cascadelor, reparaţii la terasamanetul traseului către cascada Şopot, montarea de panouri informative, instituirea unor zone de popas şi operaţiuni de ecologizare a bazinului superior al râului Bega Poieni.

„Locul de întâlnire şi de organizare este în localitatea Pietroasa, nr. 53, judetul Timiş. Ne vom întruni acolo în ultima zi a lunii, la ora 9. Voluntarii sunt rugaţi să vină echipaţi cu haine de lucru, să aibă cizme de cauciuc şi mănuşi.  Pentru ziua de sâmbătă, masa va fi asigurată de  Iosif Martinescu,  iar mâncarea va fi pregătită la ceaun de bucătarul nostru preferat, Mihai Iamandi.  Cei care doresc să ni se alăture,  dar au nevoie de transport, sunt rugaţi să ne contacteze pentru a-i pune în legătură cu cei care au locuri disponibile în maşina.

Voluntarii care plănuiesc să rămână în zonă şi peste noapte îşi vor  putea instala corturile la cabana profesorului Martinescu, atât  vineri, cât şi  sâmbătă seara.  Pentru înscrieri şi mai multe detalii vă rugăm să-l contactaţi pe coordonatorul acţiunii, Pedro Petruţ Jugănaru (email: [email protected], tel. 0722.218.541)”, transmit membrii Asociaţiei „Acasă în Banat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns