Bărbat ARESTAT pentru tentativă de omor!

politie 1

Suspectul a snopit în bătaie cu o rangă metalică un bărbat din Valea Jiului. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus începerea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul ROMOȘAN ION GHEORGHE, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor — prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap la art. 188 alin. 1 și 2 C.p.

„Din cercetările efectuate până în prezent, au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că în data de 09.11.2016, în jurul jurul orei 16,00, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, în timp ce se afla pe proprietatea persoanei vătămate Dinea Cornel de pe raza municipiului Uricani, localitatea Valea de Brazi, în zona cunoscută sub denumirea Seci, inculpatul Romoșan Ion Gheorghe a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu o rangă metalică în zona toracelui și a membrelor, în timp ce persoana vătămată se afla căzută la pământ, cauzându-i leziuni traumatice (fracturi arcuri costale C8, C9, C10, hemitorace stâng emfizem subcutanat hemitorace stâng și musculatură paravertebrală, emfizem mediastinal hidro-pneumo-torace masiv hemitorace stâng cu colabare perihilară a plămânului, precum și fractură bifocală peroneu stâng, ce necesită 40 — 45 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care au pus în primejdie viața persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Romoșan Ion Gheorghe a fost reținut pentru 24 ore și s-a formulat propunere de arestare preventivă, care a fost înaintată spre competentă soluționare Tribunalului Hunedoara. Magistrații au admis cererea, iar suspectul a fost arestat.

hunedoaralibera.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *